ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

واکنش انستیتو پاستور به ادعای درمان کرونا با «نیش زنبور عسل»

در پی انتشار فیلمی درباره تأثیر نیش زنبور عسل بر درمان کرونا ویروس، انستیتو پاستور توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۵۹۰
به گزارش راهبرد معاصر، روابط عمومی و امور بین الملل انستیتو پاستور ایران با صدور اطلاعیه‌‌ای توضیحاتی را در مورد فیلم منتشر شده در مورد تاثیر نیش زنبور عسل بر درمان کرونا ویروس ارائه داد.
 
 
متن این اطلاعیه به شرح زیر است:
 
اخیراً کلیپی در شبکه‌‌های مجازی درخصوص تاثیر نیش زنبور عسل بر درمان بیماری‌‌های مختلف و از جمله کرونا ویروس توسط آقای دکتر عظیم اکبرزاده خیاوی منتشر شده است که ایشان وابستگی علمی خود را انستیتو پاستور ایران اعلام کرده است.
 
به استحضار می‌‌رساند نامبرده عضو هیات علمی بازنشسته این انستیتو بوده و ادعاهای صورت گرفته در این ارتباط، در انستیتو پاستورایران مورد بررسی و تایید قرار نگرفته است.
 
 
بررسی تاثیر درمانی هر دارو یا مداخله پزشکی بر کروناویروس و بیماری‌‌های مشابه باید پس از بررسی پروپوزال مربوطه در شورای پژوهشی مراکز تحقیقاتی و دریافت مجوز از کمیته‌‌های اخلاق پزشکی صورت بگیرد و تا زمانی که این مراحل انجام نشود و نتایج احتمالی درمانی مطالعات به تایید مراجع ذی صلاح در کشور نظیر سازمان غذا و دارو نرسیده و به پروتکل‌‌های درمانی کشور وارد نشود، این روش-های درمانی، ادعاهای اثبات نشده بوده، مورد تایید نبوده و توصیه نمی‌‌شود./ تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار