وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

واکنش انستیتو پاستور به ادعای درمان کرونا با «نیش زنبور عسل»

واکنش انستیتو پاستور به ادعای درمان کرونا با «نیش زنبور عسل» در پی انتشار فیلمی درباره تأثیر نیش زنبور عسل بر درمان کرونا ویروس، انستیتو پاستور توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۵۹۰
به گزارش راهبرد معاصر، روابط عمومی و امور بین الملل انستیتو پاستور ایران با صدور اطلاعیه‌‌ای توضیحاتی را در مورد فیلم منتشر شده در مورد تاثیر نیش زنبور عسل بر درمان کرونا ویروس ارائه داد.
 
 
متن این اطلاعیه به شرح زیر است:
 
اخیراً کلیپی در شبکه‌‌های مجازی درخصوص تاثیر نیش زنبور عسل بر درمان بیماری‌‌های مختلف و از جمله کرونا ویروس توسط آقای دکتر عظیم اکبرزاده خیاوی منتشر شده است که ایشان وابستگی علمی خود را انستیتو پاستور ایران اعلام کرده است.
 
به استحضار می‌‌رساند نامبرده عضو هیات علمی بازنشسته این انستیتو بوده و ادعاهای صورت گرفته در این ارتباط، در انستیتو پاستورایران مورد بررسی و تایید قرار نگرفته است.
 
 
بررسی تاثیر درمانی هر دارو یا مداخله پزشکی بر کروناویروس و بیماری‌‌های مشابه باید پس از بررسی پروپوزال مربوطه در شورای پژوهشی مراکز تحقیقاتی و دریافت مجوز از کمیته‌‌های اخلاق پزشکی صورت بگیرد و تا زمانی که این مراحل انجام نشود و نتایج احتمالی درمانی مطالعات به تایید مراجع ذی صلاح در کشور نظیر سازمان غذا و دارو نرسیده و به پروتکل‌‌های درمانی کشور وارد نشود، این روش-های درمانی، ادعاهای اثبات نشده بوده، مورد تایید نبوده و توصیه نمی‌‌شود./ تسنیم
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار